kakvo iznenađenje

Sve je spremno za dolazak bebe naše glumice, prijateljice su joj priredile neočekivani 'party', a Nataša Janjić Medančić je otkrila kako im je bilo

14.07.2021 u 22:18

Bionic
Reading

Lana Gojak Bajt koju mnogi pamte iz serije 'Ne daj se Nina', broji sitni do svog prvog porođaja, a kako joj je protekla trudnoća moglo se vidjeti iz njezinih gotovo svakodnevnih objava na Instagramu. Tako se moglo pratiti kako ne propušta jogu za trudnice, oboružava se potrepštinama za kćerkicu, uživa na moru, a nije propuštala ni druženja. Danas je stigla na kavu s prijateljicama, no nije znala da su joj one priredile pravi mali baby shower

Kad se spremala za susret s prijateljicama i kolegicama, Lana Gojak Bajt vjerojatno nije ni slutila da će je u zagrebačkom kafiću dočekati posebno i ugodno iznenađenje.

'Čekamo jednu curicu, pa su se curice okupile da to proslave! Koliko dugo nisam bila u ovako velikom društvu, ovaj baby shower doživila sam kao svoj', opisala je fotografiju Nataša Janjić Medančić koju smo u posljednje vrijeme često viđali u društvu Lane Gojak Bajt. Uz nju je u iznenađenju sudjelovala i Csilla Barath Bastaić, Ana Maras Harmander, Iva Mihalić, Marija Jerneić. Pripremile su ružičaste balone te su nazdravile ususret rođenju Laninog prvog djeteta.

'Možda se na slici ne vidi, ali srce mi je veće od trbuha! Hvala vam cure za ovo iznenađenje, divno druženje, prekrasne darove i vjetar u leđa! I ne brinite, znam se ja propisno zahvaliti, dovodim vam curku na čuvanje prvom prilikom', napisala je Gojak Bajt u opisu jedne od fotografija.

'Poslušala sam nekoliko raznih online tečajeva o trudnoći, dojenju i porodu. Tu sam od primalja, patronažnih sestara i ginekologinja saznala jako puno i dobila dozu samopouzdanja koja mi je bila potrebna da ne strahujem od nepoznatog, tako da sam mirna oko pomisli na sam čin poroda. Nadam se da ću kad kucne čas zadržati tu mirnoću. Imam svoju viziju kako bih željela da sve protekne, ali sam spremna na to da se može dogoditi da sve krene u potpuno nekom drugom smjeru', izjavila je glumica nedavno za portal Roditelji.hr.