EMILY RATAJKOWSKI

Sve je ozbiljnije: Zgodna brineta ne odvaja se od komičara koji je zaveo mnoge slavne ljepotice

18.11.2022 u 21:58

Bionic
Reading

Emily Ratajkowski, 31-godišnja manekenka, poduzetnica i spisateljica, u posljednje vrijeme svaki slobodan trenutak provodi sa svojim novim odabranikom, komičarem i glumcem Peteom Davidsonom

Premda se pisalo da se nakon razvoda od Sebastiana Bear-McClarda s kojim ima sina, atraktivna Emily viđala s Bradom Pittom, čini se da je srce tamnokose ljepotice osvojio osebujni komičar Pete Davidson.

Kako je objavio E! News, Pete je proslavio svoj 29. rođendan u društvu zgodne Emily, a dobro upućani izvori kažu kako joj se on jako sviđa.

'Emily je jako zagrijana za Petea. Sve je to još vrlo novo, ali sad stalno komuniciraju i ona je s njim proslavila njegov rođendan jer je htjela učiniti da se osjeća posebnim', rekao je taj izvor.

  • +4
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: RW/MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fatalni Pete koji je prije bio u vezama s nizom poznatih ljepotica poput Kim Kardashian, Kate Beckinsale, Ariane Grande i Kaie Gerber, posljednjih tjedana se često druži s Emily.

Međutim, kako kažu dobro upućeni izvori, još je prerano da komičar i brineta javno objave da su u vezi.

'U ovom trenutku nema pritiska da veza bude ekskluzivna, ali činjenica je da joj se Pete stvarno sviđa. On je vrlo šarmantan i sigurno ju je očarao', rekao je isti izvor.

Komičar je navodno oduševljen Emilyinom inteligencijom, a ona njegovim smislom za humor.

Inače, Emily je u rujnu podnijela zahtjev za razvod od filmskog producenta Sebastiana Bear-McClarda nakon četiri godine braka jer se saznalo da ju je varao. U srpnju se doznalo za njihov prekid. 'To je bila njezina odluka. Ona je sada dobro. Snažna je i fokusirana na svog sina. Voli biti mama', rekao je izvor za People u to vrijeme.