ROBYN CRAWFORD

Šuškanja su potvrđena: Sedam godina nakon smrti pjevačice, najbolja prijateljica Whitney Houston napokon priznala njihovu vezu

07.11.2019 u 11:16

Bionic
Reading

Za pet dana, točnije 12. studenog, svjetlo dana ugledat će memoari Robyn Crawford, najbolje prijateljice i bliske suradnice nikada prežaljene pjevačice Whitney Houston, a u kojima će, nakon godina šutnje, napokon otkriti pravu istinu o njihovom odnosu

Da su šuškanja o njihovoj ljubavnoj vezi doista bila istinita, potvrdila je sama Robyn Crawford u svojim memoarima, a u kojima je otkrila kako je njihova veza okončana ponajviše zbog straha kako bi ista mogla utjecati na karijeru Whitney Houston.

U svojim memoarima nazvanim 'A Song for You: My Life with Whitney Houston', najbolja prijateljica i bliska suradnica opisala je kako je njihov prvi poljubac bio 'dug i topao te sladak kao med'.

'Nešto se događalo između nas, no nikada se nismo etiketirale da smo lezbijke, homoseksualke. Živjele smo naše živote i nadale se kako ćemo zajedno biti vječno', napisala je u knjizi Robyn Crawford koja se sa slavnom pjevačicom upoznala u ljeto 1980. u New Jerseyju, kada su obje kao tinejdžerke radile u ljetnom kampu.

Whitney Houston i Robyn Crawford Izvor: Profimedia / Autor: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

'Maziti ju i voljeti je činilo se poput ostvarenja sna', dodala je Crawford i dodala kako je njihova ljubavna veza okončana 1982., kada je glazbena karijera Whitney Houston krenula svoj put prema vrhu. Iako je njihovoj intimnoj vezi došao kraj, to ne znači da nisu ostale bliske. Dapače, čak su živjele zajedno, a Robyn Crawford morala je gledati kako se muškarci u životu Whitney Houston izmjenjuju. Bio je tu Jermaine Jackson, Eddie Murphy, da bi se na kraju 1992. udala za Bobbyja Browna.

Sama Robyn Crawford na kraju je i radila za svoju slavnu prijateljicu, no tijekom godina je za nju postala itekako zabrinuta zbog njezinih problema s drogom, ponajviše jer je Whitney, kako joj je priznala, kokain probala već sa 14 godina. 2000. godine Crawford je donijela najtežu odluku u svom životu - dala je otkaz, shvativši kako 'mora pobjeći i spasiti samu sebe'.