BILA U MILANU

Supruga Dinamovca Izeta Hajrovića oglasila se o koronavirusu

25.02.2020 u 21:25

Bionic
Reading

Iako se pojavila se informacija da se zbog sumnji na korona virus u kućnoj karanteni nalazi Dinamovac Izet Hajrović čija je supruga Leyla nedavno boravila u Milanu na Tjednu mode, o svemu se oglasila i sama Leyla

Na svojem je Instagram profilu gdje ima veliki broj pratitelja, Leyla je objavila kako se dobro osjeća te da nije u kućnoj karanteni.

'Hvala svima koji su zabrinuti za moje zdravlje. Bila sam tijekom vikenda jednu noć u Milanu, a nakon što sam se vratila u Zagreb samoinicijativno sam otišla u kliniku kako bih se podvrgnula testiranju s obzirom na to da je u tom dijelu sve više zaraženih korona virusom. Ovim putem vas obavještavam da je sve super, da se odlično osjećam i da nemam nikakve simptome koji bi me podvrgnuli daljnjem liječenju ili kućnoj karanteni. Bit ću pod kontrolom epidemiologa kojem sam se javila prema naputku iz bolnice dr. Fran Mihaljević', poručila je Leyla putem društvenih mreža koja je u Milanu bila na reviji Philipa Pleina u društvu prijateljice.

O slučaju se oglasio i NK Dinamo sa službenim priopćenjem.

'Po saznanju kako je supruga jednog od igrača prve momčadi GNK Dinamo tijekom vikenda boravila u Milanu u Italiji, liječnička služba preventivno je djelovala i uputila igrača i njegovu suprugu u bolnicu Fran Mihaljević. S obzirom na to da osobe ne pokazuju simptome zaraze koronavirusom, trenutno nisu provedena nikakva testiranja već su osobe upućene u kućnu karantenu čije trajanje ovisi o nadzoru i procjeni epidemiologa. Svim igračima upućena je preporuka izbjegavanja i odgode putovanja u pokrajine zahvaćene virusom. Pravovremeno ćemo obavijestiti javnost o daljnjim događanjima', poručili su iz Dinama.