LUKSUZNI ODMOR

Supruga Darija Srne uživa na jahti većoj od Messijeve i Ronaldove

28.07.2018 u 16:51

Bionic
Reading

Mirela Forić Srna, supruga bivšeg kapetana hrvatske reprezentacije Darija Srne, ovih dana uživa na luksuznoj jahti Skyfall čija je vrijednost 199 milijuna kuna, a tjedni najam oko 320 tisuća eura

Na raskošnom Skyfallu, Mirela Forić Srna uplovila je u Split, a na svojem je Instagram profilu, na kojem je redovito objavljivala objave s jahte, napisala 'Ispod sunca zlatnoga, blista riva najlipša'.

  • +8
Mirela Forić Srna na luksuznoj jahti Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Supruga poznatog nogometaša s kojim ima dvoje djece: Kasju i Karla, godi odmor na jahti, a na ovu se morsku avanturu uputila s prijateljima.

Zanimljivo je kako se na ovoj luksuznoj jahti dugoj 58 metara početkom prošle godine odmarao i poznati boksač David Haye, a radi se o najvećoj i najbržoj luksuznoj jahti na svijetu koja ima bezbroj nevjerojatnih sadržaja između ostalog sedam kabina, lift, jakuzzi, teretanu... Na jahti je i 13 članova posade.

Jahta Skyfall je izgrađena 2009. godine, a trenutačno plovi pod zastavom Kajmanskih otoka. Skyfall ima ukupnu dužinu od 58 metara i maksimalnu širinu od 10 metara, a ono što je posebnost ovoga broda je veliki vinski podrum s kontroliranim uvjetima.

Moja ♥️

Objavu dijeli Mirela Foric (@mirelaforic)

Ni slavni sportaš na svojem se Instagram profilu nije propustio pohvaliti provodom iz snova na ovoj luksuznoj jahti.

Svojom duljinom jahta Skyfall ostavila je iza sebe luksuzne plovilice na kojima opuštaju najbolje plaćeni nogometaši današnjice: Lionel Messi i Cristiano Ronaldo.