EMMA HEMING WILLIS

Nakon napisa da je Demi Moore uselila kod Brucea Willisa, kako bi bila uz njega do samog kraja, oglasila se i njegova supruga

09.03.2023 u 09:36

Bionic
Reading

Jučer su mnogi svjetski mediji prenijeli vijest kako je Demi Moore uselila kod svog bivšeg supruga Brucea Willisa, kako bi bila uz njega, no ubrzo nakon toga na svom se Instagram profilu oglasila i njegova supruga Emma Heming Willis

Sadašnja supruga Brucea Willisa, Emma Heming Willis, demantirala je glasine kako je Bruceova bivša supruga Demi Moore uselila u njihov dom kako bi joj pomogla brinuti o njemu, budući da mu se stanje s demencijom rapidno pogoršava.

Emma Heming Willis oglasila se na svom Instagram Storyju, objavivši naslov iz jednih novina, u kojima stoji da je 60-godišnja Demi ponovno u njihovom domu, a ispod kojeg je napisala da je to glupost i zamolila medije da prestanu pisati takve stvari koje nisu istina.

Inače, tijekom pandemije koronavirusa svi su uistinu živjeli zajedno u kući u Idahu - Bruce Willis i njegova bivša Demi Moore, kao i njihove kćeri - Scout, Rumer i Tallulah. Dogovor je bio da će s njima biti i Emma s kćerima Mabel (10) i Evelyn (8), no to se na kraju nije dogodilo, jer se jedna od kćeri koje Emma ima s Bruceom, tijekom igre u parku ubola na iglu, zbog čega je odgodila odlazak u Idaho.

  • +3
Emma i Bruce Willis Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Situacija sa zdravstvenim stanjem Brucea Willisa sve je teža, a njegova supruga Emma radi sve što je u njezinoj moći kako bi mu olakšala patnje, ali i kako bi održala obitelj na okupu. Bruce Willis uskoro bi trebao postati i prvi put djed, budući da je njegova najstarija kći iz braka s Demi Moore, Rumer Willis, trudna.

Od objave dijagnoze, prvo da ima afaziju, prošlo je godinu dana, a nedavno je obitelj s javnošću podijelila još težu dijagnozu, da glumac ima frontotemporalnu demenciju.