GODIŠNJICA BRAKA

Supruga bivšeg nogometaša Dinama pokazala fotografije s njihovog bajkovitog vjenčanja

05.06.2018 u 21:20

Bionic
Reading

Marta Marija Fernandes, čestitala je suprugu Junioru, bivšem nogometašu Dinama, drugu godišnjicu braka objavivši na Instagramu nekoliko, dosad neviđenih fotografija i snimki s njihovog raskošnog vjenčanja

Čileanac Junior se u Zagreb preselio 2014., a ljubav je pronašao u studentici ekonomije Marti Mariji Radić. Ljubav su nakon godinu i pol dana veze okrunili brakom, a ceremonija vjenčanja održala se u Splitu prošle godine.

Mladi supružnici koji će ove godine prvi puta postati roditelji, slave drugu godišnjicu braka, pa je tom prigodom Marta Marija objavila nekoliko dosad neviđenih fotografija i snimki s njihovog raskošnog vjenčanja.

'Sretna ti godišnjica ljubavi moja! Htjela bih ti zahvaliti za ove dvije godine čiste sreće i za sve što si napravio za mene. Znao si kako me shvatiti, paziti na mene, voljeti me, poštovati i povrh svega učiniti me najsretnijom ženom na svijetu. Zbog svega toga ti zahvaljujem i obećavam da ću te slijediti i voljeti ostatak života', napisala je Marta ispod objave fotografija koje prati Grašina pjesma 'Ako te pitaju'.

Nogometaš Junior Fernandes u šetnji s Martom Marijom Radić Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Ni Junior nije bio ništa manje romantičan.

'Sretna godišnjica mojoj ljubavi! Volim te najviše i hvala ti što si najbolja žena na svijetu', napisao je čileanski nogometaš koji trenutačno igra za turski Alanyaspor.