Bigijeva naredba da za jutarnju tjelovježbu navuku kupaće kostime i odu na bazen kao da je mirisala na nevolju. Naime, par trenutaka nakon što su se stanari rasporedili u i oko bazena, u dvorište su upale tri Tajlanđanke. Sitne, dinamitne i u mini bikinijima, isprva su se veselo praćakale zapanjenim stanarima ispred nosa. Jele su jagode i pijuckale svoje koktele, te nisu dopuštale da im dečki uteknu, već kako bi se oni odmicali, tako su ih ganjale s jedne na drugu stranu bazena.
 
Najviše su se izvijale oko Mrkve, pa je Rina kasnije zaključila da je to zato što on ne samo da je najzgodniji stanar, već je lokalnim curama jako egzotičan zbog visine i crvene kose. Na njegovom je međunožju bila vrlo zamjetljiva promjena volumena, pa su ga stanari zafrkavali. Ornela, Sabina i Rina su pak cijelu predstavu promatrale s ležaljki, s pomalo kiselim izrazom na licima.

Tajlanđanke, po čijim je iskusnim kretnjama bilo sasvim jasno da su profesionalno vezane uz striptiz ili čak pornoindustriju, u jednome su se trenutku toliko zaigrale da su neko vrijeme, osim što su se mazile i mazale uljima, čak prešle na simulaciju seksualnog odnosa, što su jadni momci gledali u grču.

Kada su otišle, Ornela je zaključila da je jedna od njih sigurno sam Big Brother, dok su se dečki nadali da će dobiti dnevni zadatak sa striptizetama. Saša je priznao da mu se u jednome trenutku fućkalo za 150 posto na koje su se kladili, jer je htio s njima se brčkati i plesati.
 
Pratite live stream Big Brothera na tportalu