na karibima

Stravične vijesti: Poznati glumac poginuo u padu aviona s dvije male kćeri

05.01.2024 u 20:53

Bionic
Reading

Christian Oliver (51) proslavio se u seriji 'Cobra 11', a glumačku karijeru ostvario je i u Hollywoodu, koji je potresen strašnom vijesti o njegovoj smrti u padu aviona

Njemački glumac Christian Oliver poginuo je u stravičnoj nesreći u četvrtak kada se njegov mali privatni avion srušio u Karipsko more između otoka St. Vincent i Grenadini. Zajedno s njime poginule su i dvije kćeri Madita (10) i Annik (12).

51-godišnji glumac proslavio se kao glavni inspektor Jan Richter u popularnoj seriji 'Cobra 11' te je ostvario i nekoliko angažmana u Hollywoodu. Naime, glumio je u seriji 'Osmo čulo', filmovima 'Speed Racer','Indiana Jones: Zov sudbine', idr.

O smrti se saznalo iz kratkog priopćenja u kojem je policija obavijestila javnost kako je jednomotorni zrakoplov poletio s popularnog turističkog odredišta Becquie u četvrtak poslijepodne te je bio na putu prema otočkoj državi St. Lucia.

  • +2
Christian Oliver Izvor: Profimedia / Autor: Faye Sadou/MediaPunch / imago stock&people / Profimedia

Ribari i ronioci s farme Paget otišli su na mjesto događaja svojim čamcima kako bi pružili pomoć, a iako je obalna straža SVG-a brzo stigla na Paget Farm, žrtvama nije bilo spasa.

Oliver se posljednji puta javio obožavateljima na Instagramu optimističnom porukom koja sada slama srca...

'Neka vas ljubav vodi! Želimo sve najbolje u 2024. godini!', napisao je.

Uz slavnog glumca i dvije djevojčice poginuo je i pilot Robert Sachs.