DESET GODINA KASNIJE

Što se dogodilo s glumcima iz 'Prijatelja'?

08.05.2014 u 09:24

Bionic
Reading

Prije točno deset godina prikazana je zadnja epizoda 'Prijatelja', serije koja je vrlo brzo stekla kultni status. Rachel, Monica, Joey, Phoebe, Chandler i Ross svojim su doživljajima godinama oduševljavali fanove ove serije koja se s velikim uspjehom prikazivala od 1994. do 2004.

Tko je od šest glavnih likova imao najviše uspjeha nakon završetka prikazivanja serije, analizirao je News.com.au.

Jennifer Aniston - Rachel
Jennifer je ostvarila najzapaženiju karijeru od svih kolega iz serije. Vrlo brzo postala je jedna od najomiljenijih junakinja romantičnih komedija. Jenn (45) je prošle godine glumila u filmu 'We're The Millers', velikom hitu, a već je neko vrijeme u sretnoj vezi s markantnim glumcem Justinom Therouxom, s kojim se zaručila. Povezivali su je i s gomilom seksi komada, među kojima su Vince Vaughn, John Mayer, Paul Sculfor, Orlando Bloom, Gerard Butler

Bogatstvo: 150 milijuna dolara

David Schwimmer - Ross
Nakon prestanka prikazivanja serije Schwimmer se nije previše naradio. Glumio je u nekoliko serija, poput '3D Rock' i 'Entourage', a režirao je i nekoliko filmova. U braku je s fotografkinjom Zoe Buckman, s kojom ima trogodišnju kćer Cleo.

Bogatstvo: 80 milijuna dolara

Matthew Perry - Chandler
Ni Matthew Perry nije se baš naradio nakon prestanka snimanja 'Prijatelja'. Glumac je imao angažmane u nekoliko manje zapaženih filmova, a godinama se borio s ovisnostima o alkoholu i drogama. Ostvario je uloge u serijama koje se nisu pokazale uspješnima: 'Studio 60 on the Sunset Strip', 'Mr. Sunshine' i 'Go On'. Bio je šest godina u vezi sa zgodnom glumicom Lizzy Caplan, no prekinuli su jer se, kako se pričalo, Matthew nije želio oženiti.

Bogatstvo: 70 milijuna dolara

327621,331159,330952,330877Matt LeBlanc – Joey
Otkačeni Joey zasigurno je bio jedan od najpopularnijih likova. Nastavio je glumiti Joeyja u spin offu 'Joey', no serija nije živjela dulje od dvije sezone. Glumio je u nekoliko filmova, a okušao se i kao producent. Na TV se vratio u seriji 'Episodes' te je za ulogu u njoj dobio Zlatni globus 2012.

Bogatstvo: 60 milijuna dolara

Courteney Cox - Monica
Courtney Cox smo nakon 'Prijatelja' mogli vidjeti u serijama 'Dirt' i 'Cougar Town' te u nekoliko manjih projekata. Najviše pozornosti izazvao je njezin brak s problematičnim Davidom Arquetteom s kojim ima kćer Coco. Par se razveo 2010, no uspjeli su ostati u dobrim odnosima.

Bogatstvo: 75 milijuna dolara

Lisa Kudrow - Phoebe
Karijeru Lise Kudrow obilježila je uloga osebujne Phoebe. Nakon završetka 'Prijatelja' Lisa je ostvarila uloge u nekoliko filmova te serijama 'The Comeback' (HBO) i 'Web Therapy' (Showtime) koje se prikazuju na kabelskoj TV. Manje je poznato da je diplomirala biologiju na Vassaru te je bila uvjerena da će se baviti znanstvenim radom. Dok se pokušavala probiti u glumačkim vodama, radila je za svoga oca liječnika osam godina i za to vrijeme napisala je studiju o povezanosti ljevorukih osoba i glavobolja! Sretno je udana za Michela Sterna, s kojim ima sina Juliana.

Bogatstvo: 60 milijuna dolara