modna revija

Što joj je to ispod oka? Irina Shayk iznenadila fanove u Londonu

17.09.2023 u 09:17

Bionic
Reading

Manekena Irina Shayk zaokupila je pažnju na modnoj reviji u Londonu. Poznata manekenka na pisti se pojavila s 'masnicom' ispod oka, a mnogi obožavatelji pitali su se što se dogodilo. Ipak, ubrzo je objavljeno da je riječ o lažnoj masnici te da je tako bila našminkana zbog revije modnog brenda Mowalola

Inače, tijekom revije na Tjednu mode u Londonu u publici su, između ostalih, bili Irinin bivši dečko Kanye West i njegova nova djevojka Bianca Censori.

Irina je posljednjih nekoliko dana u fokusu javnosti zato što se viđa s Tomom Bradyjem. Ipak, prema pisanju stranih medija, manekenka navodno želi obnoviti vezu s Bradleyjem Cooperom s kojim ima i kćer.

Čini se tako kako slavna ruska manekenka nije sigurna što želi od ljubavi. Slavna Ruskinja trenutno se nalazi usred ljubavnog trokuta, a dobro upućeni izvor tvrdi kako bi, da mora birati između njih dvojice, uvijek odabrala Coopera.

Tome u prilog idu i fotografije snimljene krajem kolovoza u Italiji, gdje su Shayk i Cooper bili na zajedničkom odmoru, no opet, s druge strane, odmah po povratku požurila je u stan bivše NFL zvijezde u New Yorku.

  • +5
Irina Shayk i Bradley Cooper u Veneciji Izvor: Profimedia / Autor: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kada je riječ o Bradleyju Cooperu, tu su izvori i njihove informacije oprečni - jedni tvrde kako je 48-godišnji holivudski zavodnik ljubomoran na Irininu vezu s bivšim sportašem, dok drugi kažu kako je sretan zbog njih.

'Njih dvoje nisu već dugo zajedno. Zajedno odgajaju kćer i to je to, oni su najbolji prijatelji i sretni su jedno zbog drugoga. Bradleyju se Tom sviđa i on im je velika potpora u svemu', tvrdi jedan izvor.