NEVJEROJATNO

Što joj je ovo trebalo? Madonna ukrala fotografiju obožavateljice i na njeno tijelo fotošopirala svoju glavu - i to dosta loše

26.03.2021 u 09:48

Bionic
Reading

Nekadašnja kraljica popa u svojim najboljim danima slovila je za kameleona, ali u slučaju koji je ovih dana postao viralan, možda je otišla mrvicu predaleko

Korisnica TikToka Amelia M. Goldie u videu koji je postao viralan tvrdi da je 62-godišnja Madonna photoshopirala svoje lice na njeno tijelo.

@ameliamgoldie

When Madonna photoshops her face onto your body (never thought that’d be a sentence I’d say) ##ohno ##madonna

♬ Oh No - Kreepa

Fotografija je objavljena na Madonninom Instagramu 2015. kad je promovirala svoj album 'Rebel Heart'.

Goldie je za BuzzFeed rekla kako je pomislila da je riječ o šali kad je prvi put vidjela objavu i nije je shvaćala ozbiljno sve dok nije vidjela da je photoshopirana fotografija objavljena sa službenog računa pjevačice.

'Pokušala sam dva puta putem Instagrama stupiti u kontakt s njezinim timom, ali bez odgovora... Svakako bih se nasmijala i rekla da mi laska, ali naravno da bih voljela da sam potpisana', rekla je 28-godišnja Goldie za BuzzFeed.

Madonna se o tome još nije oglasila, no oglasili su se korisnici Instagrama koji su si dali truda pronaći objavu na Madonninom računu iz svibnja 2015. kako bi rekli svoje mišljenje o svemu.

A ta mišljenja ne idu baš u prilog slavnoj pjevačici.

'Užasno photoshopiranje, a ti si užasan lopov' ili 'ovo je vjerojatno razina photoshopiranja kakvu sam imao s 11 godina', neki su od komentara.

  • +10
Madonna Izvor: EPA / Autor: WALTER BIERI

Osim što se ne mogu načuditi da je netko ukrao fotografiju i loše photoshopiranu s drugim licem je mrtav-hladan objavio na svom Instagramu, obožavatelji se ne mogu načuditi ni što fotografija još uvijek nije uklonjena.

'Rekli su mi da je to sjajna stvar za šepurenje, što me nasmijalo, ali spomenula sam to i na razgovoru za posao, i svidjelo im se', otkriva Goldie za BuzzFeed.