NADMAŠILA SAMU SEBE

Što je to odjenula Maja Šuput? Nešto luđe dugo nismo vidjeli

18.04.2018 u 13:22

Bionic
Reading

Poznata po svom neobičnom stilu odijevanja i hrabrim kombinacijama koje javnost ponekad ne prihvati najbolje, pjevačica Maja Šuput ponovno je uspjela šokirati svojim izgledom

'Ono kad na snimanje obučeš samo od dečka košulju', napisala je Maja Šuput ispod svoje nove objave na Instagram profilu, kada je nevjerojatnim stajlingom uspjela sve ostaviti bez riječi.

Ono što bi mnogi odjenuli tek u svoja četiri zida ili samo spavaćoj sobi, Maja se nije ustručavala odjenuti za snimanje televizijske emisije u kojoj je predstavljala novu pjesmu 'Ilegalno', za koju je prije nekoliko tjedana snimala spot u Dubaiju.

Njezin outfit sastojao se tek od bijele košulje ispod koje, kako kaže, nije nosila ništa osim donjeg rublja i visokih prozirnih čizama od PVC-a. Uz cijelu kombinaciju nosila je velike zlatne naušnice te pokazala novu kratku frizuru.

Maja Šuput: 'Ilegalno' Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Kraljica svadbi, kako je od milja nazivaju slušatelji, poznata je po ekstravagantnom odijevanju i neobičnim kreacijama u kojima se ne srami pokazati svoje obline ili golišavo tijelo.

  • +6
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Da je velika ljubiteljica lakiranih i PVC izdanja dokazala je i nedavno kada je svojim izgledom podsjetila na Lady Gagu. Bila je tada odjevena od glave do pete u crno, s balonerom i uskim hlaćama od sjajne lakirane kože s pismom torbicom talijanske modne kuće Miu Miu, predimenzioniranim crnim sunčanim naočalama sa zlatnim lančićima Stelle McCartney.

Are you following me???

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)