ČISTA UŽIVANCIJA

Stjepan Hauser se javio iz Amerike: Čarobna večer u San Franciscu

15.09.2019 u 22:13

Bionic
Reading

Najpoznatiji hrvatski violončelist i član dvojca 2Cellos nedavno je boravio u Italiji, a sada se fanovima pohvalio s novog putovanja. Ovog puta je Stjepan Hauser bio u San Franciscu, a zasvirao je na zanimljivom mjestu

Stjepan Hauser je svojim pratiteljima fotografijama i riječima opisao kako se ondje proveo, a poručio je da je imao 'čarobnu večer', a snimio je i video na kojem bosonog na svom instrumentu izvodi skladbu 'Hallelujah' ispred Golden Gate mosta, prepoznatljivog simbola San Francisca.

View this post on Instagram

Magic evening in San Francisco...

A post shared by HAUSER (@hausercello) on

'Bilo mi je osam godina kada sam počeo svirati violončelo, no tek sam negdje sa 14 baš i zagrizao za taj instrument. Tu u Puli nisam imao nikakav poticaj, podršku. Drugi klinci iz škole su mi se rugali, svi su bili nogometaši, frajeri, a ja sam se sa svojim čelom osjećao kao crna ovca. Čak sam se htio ispisati. A i moj profesor je bio... a nikada mi nije rekao ništa, ni jesam li dobar i jesam li uopće talentiran. Ono, baš ništa. Nisam imao vjetar u leđa, čelo me više nije uopće zanimalo i onda me mama upisala na seminar na koji je stigla jedna profesorica iz Zagreba. I tada sam prvi put u životu čuo da sam nevjerojatno talentiran. I to je sve što mi je bilo potrebno, jer od tog dana nisam stao, točno tada počela je moja opsesija', ispričao je ranije za Jutarnji list.

Od svog instrumenta Hauser se više ne odvaja. Nedavno se za svoj instrument našalio i rekao da mu je to žena.