OTPUŠTEN ZBOG SKANDALA

Stiže šesta sezona 'Kuće od karata', a evo tko dolazi umjesto Kevina Spaceyja

01.02.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Nakon što je Kevin Spacey, glavna zvijezda političke dramske serije 'Kuća od karata', zbog optužbi za spolno zlostavljanje otpušten, u šestu, ujedno i posljednju sezonu, stižu nova glumačka pojačanja. Riječ je o dobro poznatim glumcima, Diane Lane i Gregu Kinnearu, koji će u seriji glumiti blizance, sestru i brata

Punih pet sezona gledatelji su s oduševljenjem gledali nove obrate između glavnih glumaca Kevina Spaceyja i Robin Wright, u popularnoj političkoj dramskoj seriji 'Kuća od karata'. No, nakon teških optužbi da je seksualno zlostavljao svoje mlađe kolege, čelnici Netflixove serije odlučili su raskinuti suradnju sa Spaceyjem, koji je potom i otpušten.

  • +13
Kevin Spacey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Budući da je šesta sezona već bila najavljena, scenaristi su morali sve prilagoditi novonastaloj situaciji, no još uvijek se ne zna kako su se snašli sa Spaceyjevim odlaskom.

Kako donosi magazin 'Deadline', u šestoj, ujedno i posljednjoj sezoni hit serije, pridružit će se i dva dobro poznata glumačka lica - Diane Lane i Greg Kinnear, koji bi u seriji trebali glumiti blizance, sestru i brata.

Budući da je slavni Oskarovac u svih pet sezona, kao beskrupulozni političar Frank Underwood, imao glavnu ulogu, biti će zanimljivo vidjeti kako se u svemu snašla Robin Wright, kao njegov supruga Claire, koja će u šestoj sezoni preuzeti ključnu ulogu.