MICHELLE WILLIAMS

Stigla beba: Sretna vijest u obitelji slavne glumice čiji je život obilježila i tragedija

01.11.2022 u 23:40

Bionic
Reading

Michelle Williams (42), glumica koje se proslavila ulogom u 'Dawson's Creeku', a zatim samo nastavila nizati sjajne uloge, postala je mama po treći puta

Glumica je ranije ove godine otkrila kako očekuje prinovu sa suprugom, Thomasom Kailom, kazališnim redateljem s kojim je u braku od 2020. i ima dvogodišnjeg sina Harta.

Michelle (42), kako je objavio Daily Mail, viđena je na ulicama New Yorka u šetnji sa starijim sinom, suprugom i bebom u nosiljci.

Talentirana Amerikanka koja je čak četiri puta bila nominirana za nagradu Oscar, sve je iznenadila ove godine kada je za poznati magazin Variety pozirala s trudničkim trbuščićem te otkrila da očekuje svoje treće dijete.

'To je potpuna sreća. Kako godine prolaze, nekako se pitaš što ti one donose, a što ne. Uzbudljivo je otkriti da je nešto što želite uvijek i uvijek iznova, ostvarivo još jednom. Ta sreća nije izgubljena ni za mene ni za moju obitelji', kazala je glumica za Variety, a pozirala u bijeloj haljini koji je istaknuo njezin trudnički trbuščić.

Inače, glumica ima i kćer tinejdžericu iz prijašnje veze koja je svoga oca izgubila još kao malena djevojčica.

Naime, Michelle je kćer Matilde dobila u turbulentnoj vezi sa slavnim glumcem Heathom Ledgerom koji je preminuo 2008. oduzevši si život.

Par se upoznao 2004. godine na setu filma 'Brokeback Mountain' u kojem su glumili bračni par, a 2005. dobili su kćer Matilde.

No ljubav nije potrajala pa se par razišao na jesen 2007. godine.