NEMA IM RAVNIH

Stajliš cure: Nikolina Ristović s kćerima u Škotskoj kupuje nove krpice i božićne poklone

10.12.2018 u 13:59

Bionic
Reading

Voditeljica je sa svojom mlađom mezimicom Unom Sofijom posjetila stariju kćer iz prvog braka, Hanu Cigoj, koja živi i studira u Ujedinjenom Kraljevstu. Svojim usklađenim modnim odabirima zgodni trojac sigurno nije prošao nezamijećeno dok su s rukama punih vrećica šetale ulicama Edinburgha

'Samo muškarci mogu obaviti kupovinu poklona za 25 rođaka na Badnjak u 25 minuta. Mi to ne možemo. Nismo još završile ni kupovinu za sebe', napisala je Nikolina Ristović u opisu fotografija koje je s obožavateljima podijelila na Instagramu i zaradila njihove simpatije i komplimente ponajviše zbog njihovih uvijek stajliš kombinacija.

Nikolinina starija kćer Hana protekle dvije godine studira medicinu na prestižnom sveučilištu u Edinburghu pa su skupa na neke posebne datume. Voditeljica koja živi na relaciji Zagreb-Beograd, kad god ima prliliku, otputuje na otok.

Premda je među sestrama velika razlika u godinama, Una Sofija i Hana se obožavaju, što se vidi na svakoj fotografiji koju objave na društvenim mrežama.

  • +17
Nikolina Ristović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX