NE GRIJEŠI

Stajling za peticu: Izabel Kovačić pokazala novu trendi kombinaciju

15.09.2019 u 15:38

Bionic
Reading

Izabel Kovačić, supruga našeg nogometaša Matea Kovačića, inače igrača engleskog Chelsea, uvijek je u korak s modnim trendovima pa je na Instagramu pokazala kako je već spremna za jesen

Iako su temperature još uvijek ljetne, jesen samo što nije tu, a mnoge modne ovisnice zasigurno su se na vrijeme pobrinule za osvježenje garderobe.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Ćkoko

Objavu dijeli Izabel Kovačić (@izabelandrijanic)

Da je itekako upućena u modne novitete potvrdila je i lijepa Izabel Kovačić koja redovito izaziva divljenje svojih obožavatelja zbog svojih stajliš kombinacija u kojima izgleda bez greške.

  • +5
Izabel Kovačić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Zgodna gospođa Kovačić koju su nedavno britanski mediji usporedili i sa slavnom Shakirom, spojila je dva najvruća trenda koji već neko vrijeme vladaju modnom scenom: kombinezon i combat čizme.

Izabel je izgledala kao da je upravo sišla s modne piste u ružičastom kombinezonu kratkih nogavica koji je iskombinirala s robusnim gležnjačama na vezanje koje obožavaju poznate fashionistice.

Ovaj šarmantni look koji joj sjajno pristaje odlično je nadogradila raskošnim kovrčama koje su postale njezin zaštitni znak i trendi sunčanim naočalama.

Naravno, njezini obožavatelji bili su oduševljeni viđenim: 'Ženo, ti si svaki dan sve ljepša i ljepša', 'Beautiful', 'Ajme prelijepa'...

Inače, poduzetna Izabel ovoga je ljeta lansirala svoju liniju kozmetičkih proizvoda pod nazivom 'Bella', a još je 2015. zajedno sa sestrom Ivanom Lučić pokrenula liniju organskih i ekoloških proizvoda za bebe, koja uključuje mokasine, jastuke i slične poizvode pod nazivom Lunilou.