ZBUNILI JAVNOST

Sretni i nasmijani: Jesu li Vanessa i Donald Trump Jr. odustali od razvoda?

03.04.2018 u 14:13

Bionic
Reading

Kada bi pitali javnost, koja nije upoznata s pokretanjem brakorazvodne parnice Vanesse Trump i sina američkog predsjednika, Donalda Trumpa Jr., da prokomentira njihove posljednje fotografije snimljene na Uskršnji ponedjeljak, većina bi zaključila kako imaju idiličan brak. Je li to samo privid sreće zbog djece, ili su možda shvatili da ne žele biti jedno bez drugoga, nije poznato, no na Floridi su supružnici uživali zajedno

Iako su posljednje informacije u američkim medijima govorile o zahladnjenju odnosa Donalda Trumpa Jr. i njegove supruge Vanesse Trump, s kojom ima petero djece, te da pokreću i brakorazvodnu parnicu, sudeći prema najnovijim fotografijama, snimljene u Bijeloj kući na Uskrsni ponedjeljak, to se ne bi dalo zaključiti.

  • +4
Vanessa i Donald Trump Jr. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nasmijani supružnici s ponosom su gledali svoju djecu, desetogodišnju Kai Madison, devetogodišnjeg Donalda III, šestogodišnjeg Tristana, petogodišnjeg Spencera i trogodišnju Chloe, kako uživaju u već tradicionalnim igrama koje se svakog Uskrsa održavaju u Trumpovom Mar-a-Lagu.

Osim njih, na Floridi su se zatekli i Melania i Donald Trump, kao i njegova djeca Eric, Barron i Tiffany. Kako je otkrio izvor blizak Donaldu Jr. i njegovoj suprugi Vanessi, unatoč lošim odnosima, brakorazvodnoj parnici i njegovoj aferi s Aubrey O'Day, odlučili su, prvenstveno zbog djece, provesti zajednički proljetne praznike s djecom.