previše problema

Donald Trump Jr. razvodi se nakon 13 godina braka u kojem je dobio petero djece

15.03.2018 u 09:55

Bionic
Reading

Donald Trump Junior, sin američkog predsjednika Donalda Trumpa, razvodi se od supruge Vanesse nakon 13 godina braka, pišu strani mediji

Iako već neko vrijeme žive razdvojeno, Donald Trump Junior i njegova dugogodišnja supruga Vanessa Trump sada su odlučili i službeno predati papire za razvod. Tako tvrde strani mediji koji se pozivaju na izvor blizak slavnom paru.

Donald Jr. i Vanessa već duže vrijeme imaju bračnih problema, a oni su povećani otkada je njegov otac postao predsjednik.

Donald Trump Jr. i Vanessa Trump Izvor: Profimedia / Autor: SIPA

'U problemima su odavno. Nadali su se da će ih prebroditi i ostati zajedno barem za vrijeme predsjedničkog mandata, no postaje sve teže i teže. Njega nikada nema, nema vremena za obitelj', kazao je za američki časopis Page Six neimenovani izvor.

Zbog sve većih dužnosti unutar predsjedničkog ureda Donald Jr. od prošle godine vrlo često je na putu, zbog čega je zanemario suprugu i obiteljske obveze. Nedavno je bio u Indiji, a u planu za narednu godinu ima još mnogo poslovnih putovanja.

'Dok je on okupiran poslom i putovanjima, Vanessa je doma sama s djecom. Više ne može podnijeti tu samoću', kazao je nadalje isti izvor te dodao da joj veliki problem stvara i stalni pritisak medija te zadiranje u privatnost.

Vanessa i Trump Junior pred oltar su stali 2005. godine, kada su organizirali glamurozno vjenčanje, a u 13 godina braka dobili su petero djece, Donalda III, Kai Madison, Chloe Sophiju, Tristana Milosa, Spencera i Fredericka.