TEŠKO RAZDOBLJE

Sreća je uporno zaobilazi: Nakon razvoda i propale veze sa ženom, kontroverzna pjevačica završila u bolnici

09.10.2019 u 18:42

Bionic
Reading

Danonoćna partijanja koja su uslijedila nakon razvoda s glumcem Liamom Hemsworthom ostavila su traga na zdravlju Miley Cyrus. Pjevačica je završila u bolnici dan nakon što je obožavateljima otkrila da ima anginu

Kontroverznoj pjevačici Miley Cyrus u posljednje vrijeme ne ide baš najbolje. Prvo je okončala brak s glumcem Liamom Hemsworthom niti godinu dana nakon vjenčanja, a potom je javnost otkrila i za njenu neslavno završenu romansu s blogericom Kaitlynn Carter koja je trajala tek mjesec dana. Iz luksuznog doma u kojem je živjele sa sad već bivšim suprugom preselila se u skromnu kućicu, a sve ove promjene nisu mogle ne ostaviti traga na pjevačici.

Emocionalno nezadovoljstvo pjevačica je liječila alkoholom i partijanjima do ranog jutra, no čini se kako se buran način života koji je vodila proteklih mjeseci odrazio na njezino zdravlje. Pjevačica je hospitalizirana samo dan nakon što je objavila kako ima jaku anginu, a svoje je obožavatelje zamolila da tijekom oporavka budu uz nju.

Iako njezino zdravstveno stanje za sada nije poznato javnosti, pjevačica je zahvaljujući učestalim objavama na Instagramu obožavateljima i prijateljima dala do znanja da nemaju razloga za brigu.

Miley je u jednoj od objava naglasila kako se nastoji što prije oporaviti kako bi stigla na humanitarno druženje Gorillapalooza koje ovog vikenda organizira humanitarna organizacija koju je pokrenula Ellen DeGeneres, a koja prikuplja sredstva za očuvanje okoliša.

Pjevačicu su u bolnici posjetili njezini prijatelji koji su je razveselili balonima i cvijećem, a u svakodnevnim aktivnostima kao što je češljanje Miley pomaže mama Leticia. Ipak, najveće iznenađenje pjevačici je priredio kolega Cody Simpson s kojim pjevačicu povezuju proteklih dana.

Cody se u bolnici pojavio s ružama i gitarom, otpjevavši za Miley pjesmu koju je napisao posebno za nju.