SVA U BARŠUNU

Nives Ivanišević elegantnim kombinezonom strateški prekrila trbuščić: Stiže li prinova?

17.03.2018 u 16:00

Bionic
Reading

Iako se već tjednima šuška kako se radijska voditeljica i supruga Gorana Ivaniševića na Narodnom radiju pohvalila trudnoćom, Nives to još uvijek nije i službeno potvrdila. Ipak, u posljednje vrijeme, svojim modnim odabirom daje naslutiti kako bi u tim šuškanjima ipak moglo biti istine

U petak, 16. ožujka, Nives Ivanišević bila je jedna od mnogobrojnih uzvanika u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu. Razlog? Dodjela medijske nagrade Večernjakova ruža za 2017. godinu, gdje se upravo voditeljica i supruga proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića, s kolegom Markom Bratošem, borila za titulu radijske osobe godine.

Iako nagradu na kraju nisu osvojili, svojim modnim odabirom Nives Ivanišević ponovno je pokrenula šuškanja o svojoj trudnoći.

Za dodjelu nagrada, Nives je odabrala baršunasti kombinezon s potpisom Elfsa, dubokog dekoltea i u tamnozelenoj boji. Budući da je bio na preklop, te se dodatno vezao oko struka, mnogi su zaključili kako je time strateški prikrila trudnički trbuščić.

⚘⚘

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Cijelu kombinaciju upotpunila je zlatnim, šljokičastim salonkama, kosu je raspustila, a tek je dio na tjemenu skupila u malenu pundžu. Šminka je, naravno, pratila odjevnu kombinaciju, stoga su oči bile istaknute, dok je na usnama Nives imala ruž neutralne boje.

  • +38
Dodjela Večernjakove ruže za 2017. godinu Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL