TO DOSAD NIJE VIĐENO

Šok u popularnom showu: Što je Novoj TV trebao nastup golog slikara?

01.10.2018 u 12:23

Bionic
Reading

Nakon što je svojim nastupom i glasom u 'Supertalentu' trinaestogodišnja natjecateljica Elena Brnić raznježila žiri, publiku i gledatelje uslijedio je šok - performans golog Brenta Raya Frasera, slikara iz Kanade. Svoj nastup je najavio kao posebnu formu umjetnosti, no izazvao je podijeljene reakcije

Prošle godine je 'Supertalent' izazvao kontroverze zbog nastupa natjecateljice koja se predstavila twerkanjem, a popularni show Nove TV i ove sezone, čini se, ima vrlo životopisne kandidate. Među njima je definitivno Brent Ray Fraser. Kada je izašao na pozornicu u bijelom kombinezonu, nitko nije mogao zamisliti da je njegov talent crtanje uz pomoć spolovila.

Zbog njegovog je 'talenta' članica žirija Martina Tomčić napustila studio, a Maja Šuput doslovno nije mogla zatvoriti usta od iznenađenosti. Isprva ga nije htjela pustiti dalje, iako su ga pustili i Janko Popović Volarić i Davor Bilman (kojeg je umjetnik nacrtao), no publika ju je uz skandiranje nagovorila da Brentu ipak da glas.

Dok je Brentov nastup u emisiji bio cenzuriran, na društvenoj mreži postoje njegove snimke koje pokazuju u potpunosti nagog umjetnika.

Ovakav nastup naišao je na različite reakcije. Jednima je bio zabavan, a drugi su upozorili da je u studiju bilo djece te da je emisija emitirana u neprikladnom terminu za takvo što. Zbog čega je produkcija dopustila ovakav nastup, pitali smo i dobili odgovor s Nove TV.

'Druga epizoda 'Supertalenta' emitirana je s dobnom oznakom 12, a nastup natjecatelja Brenta Raya Farsera emitiran je posljednji, u kasnijem večernjem terminu. Tijekom snimanja nastupa navedenog kandidata u publici nije bio nijedan maloljetnik', navode. Društvene mreže, kažu, obiluju pozitivnim komentarima. 'O velikom interesu svjedoče i rezultati gledanosti. 'Supertalent' potvrđuje status najgledanijeg zabavnog showa u Hrvatskoj, a jučerašnju epizodu u prosjeku je pratilo više od 854 tisuće gledatelja', poručuju s Nove TV.