TULUMARI NA IBIZI

Preplanula Maja Šuput počastila fanove vrućim fotografijama

23.06.2018 u 17:35

Bionic
Reading

Produženi vikend nakon održanih audicija u sklopu nove sezone emisije 'Supertalent', članica žirija Maja Šuput odlučila je iskoristiti za odmor u španjolskoj party meki

Predah od mnogobrojnih angažmana i nastupa pjevačica Maja Šuput često potraži izvan granica Lijepe naše, a produženi vikend odlučila je iskoristiti za posjet španjolskoj Ibizi gdje podjednako uživa u noćnim i dnevnim sadržajima ove party meke.

Ola Ibizaaaaaa 🎉🎈💃🏼

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Izazovno noćno izdanje u znaku ružičaste haljine na jedno rame Maja je, na oduševljenje fanova, idućeg dana zamijenila dvama izdanjima u kupaćim kostimima s raskošnim oblinama u prvom planu.

No pictures please ✋ vacay week 🙋‍♀️

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Nakon poziranja u crni modelu s dodatkom zavodljivih proreza na području struka, Maja se mnogobrojnim fanovima predstavila u crvenom kupaćem kostimu s natpisom 'Boss Lady' koji izgledom neodoljivo podsjeća na modele kakve su nosile dame iz kultne serije 'Spasilačka služba'.

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Pjevačica je prije nekoliko mjeseci objavila fotografiju s puta na Maldive i otkrila da se ondje u siječnju zaručila s Nenadom Tatarinovim koji je njezino putovanje na španjolsku Ibizu, po svemu sudeći, odlučio preskočiti.

Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

'Nenad me privukao i zato što je vrlo slobodan u izražavanju emocija. Neki ljudi igraju igrice i ne žele otvoriti karte, a on je vrlo topao i odmah mi je rekao što osjeća. Pritom je ostvaren na svim poljima pa ne mora glumatati', izjavila je Maja ranije.

  • +8
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Davor Visnjic/PIXSELL