VRUĆI KADROVI

Sofia Vergara objavila fotografiju u toplesu staru 30 godina

15.05.2020 u 17:12

Bionic
Reading

Nekadašnji model, danas uspješna holivudska glumica Sofia Vergara putem Instagrama se ponekad zna vratiti u prošlost. Izvukla je sada fotografiju staru skoro tri desetljeća na kojoj pozira u vrućem pijesku bez grudnjaka

'Tbt Miami u 90-ima', poručila je prezgodna Sofia Vergara ispod najnovije fotografije koja je njezine pratitelje ostavila bez teksta. Iako su svi svjesni njezina seksepila, ponekad zaborave na njezine stare fotografije iz vremena kada se bavila samo modelingom.

Upravo scenu s jednog od svojih ljetnih snimanja u toplesu i sićušnim jedva vidljivim bikini gaćicama Vergara je sada dala na uvid milijunima.

Raspuštena kosa koju nosi vjetar, pijesak po golišavom tijelu i grudi prekrivene na strateškim mjestima uz zavodljiv pogled ispod obrva, bacio je njezinu vojsku Insta fanova u delirij.

Danas je Vergara jedna od najplaćenijih glumica u Hollywoodu. Svoj životni san, da postane stomatologinja, još kao tinejdžerica zamijenila poslom modela, a potom i glumom. Zbog izgleda i seksepila dugo joj je trebalo da počne dobivati 'normalne' uloge, a ne samo one ispraznih ljepotica.