bez supruga

Snaha Zdravka Mamića uživa na moru; evo gdje i s kime provodi vrijeme

23.07.2019 u 10:33

Bionic
Reading

Tia Mamić, supruga Marija Mamića, uzela je kratki predah od poslovnih i obiteljskih obveza i otputovala s dragim prijateljicama na dugo iščekivan godišnji odmor na Jadranu

Iako se nakon udaje za sina Zdravka Mamića, Marija Mamića, pokćerka političara Ljube Jurčića u potpunosti povukla iz javnog života, ponekad je jednostavno teško ostati suzdržan od objavljivanja na društvenim mrežama.

Fotografije objavljene na društvenim mrežama otkrile su ovih dana gdje ljetuje zgodna brineta i kako se i s kime zabavlja. Njezina draga prijateljica i visažistica Lada Mitrašinović, poznatija pod imenom Bela Make Up, na Instagramu se pohvalila zajedničkim provodom na Murteru.

Djevojke se s još dvije prijateljice odmaraju u luksuznoj vili s bazenom i pogledom na more, a vrijeme uglavnom provode uz koktele, ljetnu spizu i uživajući u morskim radostima.

Na jednoj od fotografija spremno pozira i Tia Mamić u pravom ljetnom stajlingu, laganoj haljini s volanima i spuštenim ramenima, u kojoj izgleda poput flamenko plesačice.