MARTHA LOUISE

Službeno je: Zbog zaruka sa šamanom norveška princeza ostala je bez svega

08.11.2022 u 15:26

Bionic
Reading

Zaručena za samoproglašenog šamana i pobornica kontroverznih alternativnih terapija, norveška princeza Martha Louise odrekla se svojih službenih dužnosti kako bi bolje razlikovala svoje osobne aktivnosti od dužnosti princeze

'Princeza i njezin zaručnik Durek Verrett žele jasniju razliku između svojih vlastitih aktivnosti i kraljevske kuće', priopćila je norveška palača.

'To znači da više neće koristiti titulu princeze i da neće spominjati članove kraljevske obitelji na svojim društvenim mrežama, u medijskim produkcijama ili u sklopu drugih komercijalnih aktivnosti', dodaje se, uz napomenu da će Martha Louise 'zadržati' titulu princeze.

Starija kći norveškog kraljevskog para i četvrta po redu za nasljeđivanje krune, 51-godišnja princeza odlučila je započeti novi život sa samoproglašenim duhovnim vodičem popularnim u Hollywoodu, Durekom Verrettom. U lipnju su objavili da su se zaručili.

Princeza, koju se smatra ekscentričnom, tvrdi da može komunicirati s anđelima čemu pokušava podučiti i druge.

  • +9
Martha Louise od Norveške Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Durek Verrett se predstavlja kao 'šaman šeste generacije', a među svoje učenike ubraja Antonija Banderasa i Gwyneth Paltrow.

Više od polovice Norvežana ne podržava taj par i želi da se Martha Louise odrekne titule princeze, kao što se već odrekla većine titula uključujući titulu Kraljevsko Visočanstvo.

Princeza se razvela od prvog supruga koji je potom počinio samoubojstvo.