joker out

Slovence ove godine predstavlja simpatična petorka, a pala je i seks ponuda Leta 3

13.05.2023 u 18:11

  • +3

Slovenski predstavnici Joker Out

Izvor: Profimedia / Autor: Graham Finney / Cover Images / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

U drugoj polufinalnoj večeri svoje su finale izborili i dečki iz Slovenije. Simpatična petorka mnoge će podsjetiti na britanski boy band 'One Direction', a baš zato sigurno su interesantni i mnogim pripadnicama nježnijeg spola. Sada su se predstavili cijeloj Europi, a njihova pjesma sigurno će se svidjeti mnogima

Slovenski boy band sigurno je zapeo za oko mnogima diljem Europe, a kako i ne bi? Vesela plesna pjesma i simpatični dečki za koje će mnogi reći da su vrlo zgodni. Riječ je o Bojanu, Juri, Krisu, Janu i Naci koji su trenutno jedna od najuspješnijih slovenskih grupa kojima se predviđa blistava budućnost.

Mnogi tvrde da će upravo ova petorka osvojiti najbolji plasman Slovenije na Euroviziji ikad!

Njihova pjesma govori o zabavi, pjesmi i plesu, a čitav tekst je na slovenskom jeziku. Usprkos činjenici da sve više zemalja odabire pjevati na engleskom jeziku kako bi pjesma imala više šanse u svim zemljama, Joker Out odlučio se držati materinskog jezika: 'Želimo prevesti slovenski na univerzalni jezik plesa i zabave koji razumiju sve zemlje.'

Prvi studijski album 'Umazane misli' osvojio je čitavu Sloveniju te postavio nove rekorde streamanja u zemlji, a njihovi koncerti bili su rasprodani diljem cijele Slovenije.

  • +2
Let 3 na probi uoči sutrašnjeg nastupa u finalu Eurosonga Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Dečki iz Joker Outa u sjajnim su odnosima s dečkima iz Leta 3, a veselje zbog prolaska naših predstavnika u finale Eurosonga i snimka njihova slavlja širila se društvenim mrežama.

Baš u stilu Leta 3, od Prlje i Mrleta ranije su dobili i jednu nemoralnu ponudu.

'Oni su stvarno zgodni dečki. Voljeli bismo se poigrati s njima, ako budemo imali prilike za to. Možda ćemo si zabiti karanfile u guzicu ili napraviti neki grupni seks', rekli su iz Leta 3 za slovenski 24 ur, a Slovenci su im na to odgovorili da se na to već pripremaju.

  • +3
Let 3 u Liverpoolu Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic