JELISAVETA SEKA SABLIĆ

Sličnost je nevjerojatna: Srpski tviteraši zabavljaju se na račun Lady Gage i uspoređuju je s glumačkom legendom

04.11.2021 u 09:39

Bionic
Reading

Još nas manje od mjesec dana dijeli od hrvatske premijere filma 'House of Gucci', inspiriranog burnim životima članova jedne od najpoznatijih modnih obitelji, a djelićima koji su pušteni u javnost dobro se zabavlja i cijela naša regija, koja je već pronašla nevjerojatnu sličnost

Kako bi se što bolje uklopila u ulogu Patrizije Reggiani, članice ugledne talijanske modne obitelji Gucci, pjevačica i glumica Lady Gaga prošla je nevjerojatnu transformaciju.

Trailer je već ugledao svjetlo dana, kao i neke fotografije, a sada su se povukle i nevjerojatne paralele o sličnosti Gage kao Patrizije Reggiani i legende srpskog glumišta.

Iako film 'House of Gucci' još nije službeno stigao na naše područje, to ne znači da oni s 'najboljim vidom' nisu primijetili nevjerojatnu sličnost da modno, ali i izgledom, Gaga u svom novom filmu izgleda baš poput legendarne Jelisavete Seke Sablić, pa su se na društvenim mrežama ubrzo pojavile njezine fotografije iz serije 'Srećni ljudi', u kojoj je glumila Marijanu Kolaković.

Komentari su ispod nasmijali sve, budući da stoji 'House of Gucci na srpski način'. A kako i ne bi kada i Jelisaveta Seka Sablić u toj ulozi ima natapiranu frizuru s minivalom i kokoticom i odijeva se po posljednjoj modi s početka devedesetih - cvjetne kostime i haljine.

Naravno, ni cigareta u ruci nije izostala, zbog čega njih dvije nevjerojatno nalikuju.

Dobro raspoloženi srpski tviteraši sporedne uloge u svojoj inačici filma dodijelili su i Lepoj Breni te Vesni Zmijanac.

House of Gucci Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube
Srećni ljudi Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube