KUĆNO IZDANJE

Krati vrijeme u izolaciji: Emily Ratajkowski pokazala svoj besprijekorni struk u trendi topiću

03.04.2020 u 13:17

Bionic
Reading

Atraktivna manekenka i glumica Emily Ratajkowski sa svojim se suprugom Sebastianom Bear-McClardom, povukla u svoj dom u New Yorku gdje se koronavirus širi strahovitom brzinom

Slavna brineta dobro je poznato po svojim smjelim kombinacijama u kojima se hvali svojom vitkom figurom, dugim nogama i besprijekornim strukom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🥂#stayhome

Objavu dijeli Emily Ratajkowski (@emrata)

Budući da i ona poštuje preporuku o socijalnom distanciranju, nikamo ne izlazi ako nije nužno, te provodi vrijeme u drušvu svojeg supruga i kućnog ljubimca, Colomba. 

Dakako, ljepotica koja je svjetsku slavu stekla u spotu Robina Thickea 'Blurred Lines', na radost obožavatelja, vrijeme u izolaciji krati i seksi selfiejima.

  • +12
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: Skyler2018 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na oduševljenje svojih brojnih fanova, zgodna brineta ponovno je pozirala ispred ogledala te nazdravila šalicom kave za dobar početak dana.

Za ovaj se kućni fotosession u kupaonici, poznata ljepotica odlučila za casual look u crop sweatshirtu sive boje i donjem dijelu trenirke. S minimalnim make upom na licu i raspuštene kose, Emily je izgledala za čistu peticu.

U posljednje vrijeme i ona, baš poput slavnih kolegica, uglavnom fura ležerne varijante, a iz doma izlazi samo po namirnice i prošetati psa Colomba. 

Emily se nimalo ne srami svoga tijela i voli istaknuti svoje atribute, a u jednom ranijem intervjuu otkrila je svoj stav o feminizmu.

'Mislim da dosta ljudi misli kako je seksualnost nešto što je oprečno feminizmu. Ako ženama određujete kako trebaju izgledati i branite im da pokažu ljepotu svog tijela, zar to nije oprečno feminizmu', rekla je svojedobno Emily u intervjuu za arapsko izdanje Harper's Bazaara.