OVO NITKO NIJE OČEKIVAO

Slavni oskarovac u 83. godini postao zvijezda aplikacije za mlade: Anthony Hopkins 'razbacao' se na veliki hit

11.05.2020 u 16:58

Bionic
Reading

Da će u svojoj dubojok starosti pratiti aktualne trendove i ići u korak s vremenom, Anthony Hopkins dao je naslutiti tek prije nekoliko dana kada se iznenadio milijune pridružiši se brzorastućoj aplikaciji za mlade Tik Tok

Brojni njegovi vršnjaci jedva da shvaćaju kakve je svr prednosi donio Internet i život na njemu, a oskarovac Anthony Hopkins se izgleda jako dobro razumije u online sferu.

Pokazao je to kada se pridružio novoj aplikaciji Tik Tok koja zamišljenu da kroz videe zabavlja prvenstveno tinejdžersku publiku. No, koronavirus i izolacija aplikaciji su donijeli i brojne neočekivane korisnike.

Tako se Tik Toku pridružila brojna holivudska elita, a druženje na ovoj novoj društvenoj mreži nije želio propustiti 82-godišnji Hopkins.

@anthonyhopkins

##Drake I’m late to the party... but better late than never. @oficialstallone @arnoldschnitzel ##toosieslidechallenge

♬ original sound - officialanthonyhopkins

Njegov prvi objavljeni video na kojem u privanom ateljeu pleše na repersku pjesmu pregledalo je preko 162 tisuće ljudi, a osim toga dobro raspoloženi velški glumac poručio je da malo kasni na party ali da je bolje doći i kasnije nego nikada.

Uz to, pozvao je svoje kolege Syvestera Stallonea i Arnolda Schwarzeneggera da se pridruže ovom izazovu koji je i sam iskušao. Hopkins uz najnoviji Tik Tok redovito koristi Instagram te Twitter.

Hopkinsa je publika nedavno imala prilike pratiti u Netflixovu filmu 'Dva pape' u kojem tumači bivšeg papu Benedikta XVI.