KRALJ TRANSFORMACIJA

Slavni oskarovac ponovno postao neprepoznatljiv

07.08.2017 u 22:25

Bionic
Reading

Christian Bale jedan je od najpoznatijih holivudskih glumaca kad je riječ o transformacijama s ciljem zadovoljavanja zahtjevnih filmskih uloga

Poznat po pristupu svojim ulogama tako da se potpuno isključuje iz realnog svijeta, svojedobno je šokirao svojim pojavljivanjem u filmu 'Nestajanje'. Za ovaj psihološki triler, Bale je izgubio čak 30 kilograma te težio samo 54 kile. Anoreksičan izgled mogao je zahvaliti konzumiranju jedne jabuke i konzerve tune dnevno, a zdravlje mu je bilo na rubu izdržljivosti.

Za ulogu u Nolanovom 'Batmanu' je u samo šest mjeseci nabio je 45 kilograma mišićne mase, konzumirajući velike količine proteina te konstantnim boravkom u teretani. Svoju težinu ponovno je izgubio pripremajući se za ulogu u filmu 'Borac' koja mu je donijela i Oscara.

Sudeći po svježim paparazzo fotografijama koje su osvanule na Twitteru, slavni oskarovac ponovno je uspio postati neprepoznatljiv.

Iza vidno punije linije Christiana Balea očekivano se krije novi filmski angažman. Glumac se trenutno priprema za ulogu Brucea 'Dicka' Cheneyja, 46. potpredsjednika SAD-a koju će zaigrati u autobiografskom filmu Adama McKaya.

S američkim redateljem, Christian Bale već je imao prilike surađivati na hvaljenom i nagrađivanom filmu 'Oklada stoljeća'.

  • +3
Filmske transformacije Christiana Balea Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia