SAMUEL L. JACKSON

Slavni holivudski glumac stigao u Zagreb: Umjesto lokalnih delicija, poželio pojesti cheesburger

02.05.2019 u 19:09

Bionic
Reading

Slavni glumac Samuel L. Jackson jedan je od brojnih holivudskih zvijezda koje su posjetile Hrvatsku, no glumac je umjesto uživanja u ljepotama Jadrana, u Lijepu našu stigao zbog snimanja filma 'The Hitman's Wife Bodyguard'. Nakon snimanja u Rovinju, Jackson se uputio u Zagreb, a ondje je viđen u poznatom restoranu u središtu grada

Samuel L. Jackson stigao je u Zagreb. Slavni holivudski glumac danas je u ranim popodnevnim satima ručao u samom središtu Zagreba, točnije u restoranu Brewbites u Gajevoj ulici.

Slavni glumac, koji je postao slavan početkom devedesetih nakon niza zapaženih izvedbi, nakon čega je postao velika filmska zvijezda i kulturna ikona, pojavljujući se u velikom broju uspješnih filmova kao što su 'Pakleni šund', 'Neslomljivi' i 'Odbjegli Django', umjesto isprobavanja lokalnih delicija poželio je pojesti cheesburger.

Osoblje restorana Jacksona je odmah prepoznalo te se s njime poželjelo i uslikati.

'Glumac je bio iznimno pristojan i pristupačan, a mi smo se potrudili da ima svoju privatnost na čemu nam je bio zahvalan', rekao je jedan od vlasnika, Hrvoje Šalković.

Podsjetimo, Samuel L. Jackson u Zagreb je stigao zbog snimanja novih scena holivudskog filma 'The Hitman's Wife Bodyguard'.

Prve scene snimane su u Rovinju, nakon čega se filmska ekipa, bez glavnih zvijezda Salme Hayek, Ryana Reynoldsa i Samuela L.-a Jacksona, preselila u Rijeku. Ondje su prije nekoliko dana u noćnim satima snimljene akcijske scene, a neke od njih i na riječkoj tržnici koja je nakratko bila 'uništena'.

Snimanje u Zagrebu bi se trebalo održati na lokaciji muzeja Mimara te školskog igrališta u Klaićevoj ulici.