SAMODOPADNI ROB LOWE

Slavni glumac narugao se princu Williamu: 'Jedno od traumatičnijih iskustava u mom životu bilo je gledati ga kako gubi kosu'

28.05.2019 u 15:28

Bionic
Reading

Američki glumac, producent i režiser Rob Lowe u posljednjem razgovoru s medijima dotaknuo se sasvim neočekivano fizičkog izgleda princa Williama i prozvao ga zbog preranog gubitka kose

Samog princa Williama, koji je dosta rano, u 27. godini života počeo gubiti kosu, takva pojava nikad nije previše zabrinjavala niti je ikada dao do znanja medijima da je zbog toga nesiguran ili da mu manjka samopouzdanja. Međutim, izgleda da tako nešto smeta drugim ljudima. Primjerice američkom glumcu Robu Loweu koji ga je sada javno prozvao.

'Možemo li malo razgovarati o princu Williamu? Vaš budući kralj dozvolio si je da izgubi kosu. Iskreno, jedno od traumatičnijih iskustva u mom životu bilo je gledati kako princ William gubi kosu. Pa on će biti budući engleski kralj!', rekao je glumac za britanski mediji Daily Telegraph.

Nije to bila jedina kritika Britancima jer Lowe se osvrnuo na svoj posljednji angažman u seriji 'Wild Bill' u kojem igra američkog policajca koji radi u gradiću Lincolnshire u Velikoj Britaniji. Kazao je da se ne osjeća ni manje ni više taštim od Britanaca, koji su ljestvicu postavili dosta nisko.

Osim toga naglasio je kako se osobno nikada ne bi doveo u situaciju u kojoj je princ William, te da on već godinama pije pilule koje kosu kod muškaraca čine čvršćom, gušćom i smanjuju opadanje vlasi.

Podsjetimo, 36-godišnji princ William prije deset godina počeo je primjećivati prve znakove gubitka kose. Bilo je to u vrijeme kada je njegova veza s Kate Middleton postajala sve ozbiljnija i trebala prijeći na novu razinu. Stres nakon vjenčanja, dolaska troje djece na svijet i sve većih kraljevskih dužnosti očito su učinili svoje.

  • +27
Kate Middleton i princ William u posjeti Blackpoolu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sličnu pojavu vidimo i kod njegova mlađeg brata Harryja koji je u zadnje vrijeme počeo gubiti dio kose na gornjem, središnjem dijelu glave.

  • +4
Kate Middleton i princ William vjenčanje Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia