OBITELJSKA KALVARIJA

Slavne sestre otvoreno o majčinoj ovisnosti o heroinu

08.02.2017 u 11:28

Bionic
Reading

U prvom zajedničkom intervjuu za magazin Porter slavne britanske sestre Delevingne, Chloe, Poppy i Cara, prvi put su otvoreno progovorile o majci Pandori, čija je ovisnost o teškim drogama obilježila njihovo odrastanje

O imućnoj aristokratskoj obitelji Delevingne britanski novinari napisali su zasigurno tisuće članka, ne zbog njezinog sklada, već tragedija koje su je dotakle. Ona najveća je teška ovisnost o heroinu Pandore Delevingne, majke Chloe, Poppy i Care Delevingne. Pandora je već nekoliko puta progovorila o svojim demonima, ovisnosti kojom je zamalo uništila obitelj i borbi s depresijom. U obitelji Delevingne nikad nije bilo mira, a kako je izgledalo odrastati uz majku ovisnicu, ispričale su u prvom zajedničkom intervjuu za magazin Porter njezine kćeri.

Zbog obiteljske kalvarije oduvijek su bile bliske, a tako je i dan danas. 'Počelo je to kad sam imala 12 godina i kad sam najviše trebala majku, a ona nije bila uz mene. Cara je tada imala šest godina i spavala je godinama u mom krevetu', rekla je Poppy. Pandora Delevingne bliska je dugogodišnja prijateljica princeze Margareth, a izdala je i memoare o svom životu. Prije dvije godine priznala je da je zbog teškog oblika depresije s kojom se nije mogla nositi razmišljala o samoubojstvu. Danas je svjesna onoga što je priuštila svojim kćerima, a njezina najmlađa kći zahvaljuje sestrama na tome što je živa.

'Ne znam što bih bez njih. Reći ću to ovako - da jedna od njih počini ubojstvo- pomogla bih joj zakopati tijelo. Toliko im dugujem', rekla je 24-godišnja Cara koja već nekoliko godina uspješno balansira kao glumica i model. Unatoč svemu, sestre Delevingne za svoju majku kažu da je 'najhrabrija osoba s velikim srcem' koju znaju. 'Nažalost, ona ni danas nije raskrstila sa svojom prošlošću, još uvijek se bori, a mi smo tu da joj pomognemo i budemo podrška', poručila je Cara Delevingne.