TRENUTAK NEPAŽNJE

Slavna pjevačica na sto muka: Lopovi iz njezina doma ukrali nakit vrijedan 2,7 milijuna kuna

23.11.2019 u 10:40

Bionic
Reading

Pjevačica Iggy Azalea i njezin dečko, reper Playboi Carti prijavili su krađu nakita vrijednog 336 tisuća dolara iz njihove kuće u Atlanti, objavila je policija u petak

Australsko-američka reperica Iggy Azalea, pravog imena Amethyst Kelly, policajcima je rekla kako je lopov ukrao razne vrste nakita, uključujući dijamantnu narukvicu vrijednu 70 tisuća dolara i 57 tisuća dolara vrijedan Audemars Piquetov zlatni sat s dijamantima te dijamantni vjenčani prsten.

29-godišnja glazbenica koja je iu Australije u SAD preselila sa 16 godina, rekla je policiji kako je bila sama u podrumu unajmljene kuće u Atlanti 15. studenog kada je čula korake u blagavaonici na drugom katu.

Bila je kišna noć, a pjevačica je stražnja vrata kuće ostavila otključana, pa je na prvu pomislila da je kući stigao njezin 23-godišnji dečko Playboi Carti, pravog imena Jordan Carter.

Iggy i Playboi pozvali su policiju 17. studenog nakon što su shvatili da nema plave Goyardove torbe u kojoj su držali sav nakit.

Kelly je rekla policajcima da su pregledali nadzorne snimke i vidjeli muškarca kako je ušao u kuću na stražnja vrata u 21:51 te je izašao nakon 8 minuta s vrećom u ruci.

Carter je rekao policiji kako je osumnjičeni nosio pištolj te je imao crnu masku i rukavice.