brie larson

Slavna oskarovka nakon tri godine odlučila prekinuti zaruke

12.01.2019 u 09:34

Bionic
Reading

Glumica Brie Larson i frontmen benda Phantom Planet, Alex Greenwald, odlučili su zauvijek prekinuti svoju ljubavnu vezu koja je okrunjena zarukama 2016. godine

29- godišnja američka glumica, koja je 2016. godine osvojila Oskara za najbolju glavnu glumicu u filmu 'Soba', s glazbenikom Alexom Greenwaldom odlučila je raskinuti zaruke.

Par se iste godine kada je Larson osvojila zlatni oskarovski kipić zaručio u Tokyju, a izvor blizak paru u razgovoru za američki magazin People potvrdio je njihov prekid.

  • +2
Brie Larson i Alex Greenwald Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Brie i Alex su odlučili prekinuti zaruke no i dalje planiraju ostati bliski', izjavio je izvor o paru čija je veza započela 2013. godine.

Na crvenim tepisima dodjela nagrada i premijera filmova, Brie Larson redovito se mogla ugledati u društvu donedavnog partnera Alexa Greenwalda, a prilikom uručenja Oskara 29- godišnja glumica iskoristila je priliku kako bi se zahvalila filmskom kolegi Jacobu Tremblayu i svom partneru javno izjavila ljubav.

Brie Larson Winning Best Actress Izvor: Društvene mreže / Autor: Oscars

Svoju vezu holivudski par odlučio je imati daleko od očiju javnosti, a godine 2017. u razgovoru za USA Today Brie je izjavila kako ništa ne bi uspjela učiniti bez podrške svog partnera.

Prije veze s kalifornijskim glazbenikom, slavna oskarovka je od 2008. do 2012. godine bila u vezi s glumcem Johnom Patrickom Amedorijem.