udaje se?

Slavna Hurem imala je turbulentni ljubavni život, a sad je sve iznenadila zablistavši u vjenčanici

09.04.2024 u 14:45

Bionic
Reading

Meryem Uzerli koja se proslavila ulogom ambiciozne sultanije u povijesnom serijalu 'Sulejman Veličanstveni' iza sebe ima nekoliko propalih veza, živčani slom i pokušaj samoubojstva, a drugu kćer je dobila s muškarcem čiji identitet nikad nije otkrila

Jedna od najpopularnijih turskih glumica snimanje serije 'Sulejman Veličanstveni' napustila je iznenada, a za to je bio kriv susret sa fatalnim turskim biznismenom Canom Atesom koji je ostavio dok je bila u drugom stanju. Kako je izjavljivala, tjerao ju je na pobačaj.

Meryem Uzerli se nakon toga odselila u svoju rodnu zemlju, Njemačku, u kojoj je donijela na svijet djevojčicu Lari i počela novi život. Početkom 2021. je obznanila da je rodila još jednu djevojčicu koju je nazvala Lili Koi no ime oca do danas nije otkrila. Nepoznat je i njen trenutni ljubavni status, no turski mediji su pisali da je ljubila glumca Caglara Ertugruloa. Sad je osvanula u vjenčanici.

Nije poznato je li to najava mogućeg vjenčanja ili samo za potrebe reklame, ali njezini fanovi su oduševljeni: 'Nevjerojatna ljepotica', 'Predivna sultanija Hurem', 'Najljepši model za vjenčanice za svijetu', pišu joj pratitelji iz cijelog svijeta.

Meryem Uzerli

Hurem zasjala u Cannesu, a posebnu pozornost privukao je crni veo

Pogledaj galeriju