Bojala se tinejdžerske trudnoće

Slavna holivudska glumica postat će baka u 45. godini

15.12.2023 u 20:50

Bionic
Reading

Rosario Dawson, najpoznatija po ulogama u akcijskim blockbusterima 'Sin City', 'Daredevil' i 'Mandalorian', otkrila je da njena 21-godišnja kći Isabella čeka svoje prvo dijete koje će roditi iduće godine

'Vrlo je uzbudljivo', rekla je Rosario Dawson za Page Six. Glumica portorikanskog i afrokubanskog podrijetla je 2014. posvojila Isabellu, koja je tad imala 12 godina. Tada je izjavila da je oduvijek znala da će nekad u životu posvojiti dijete.

Glumicu je majka Isabel Celeste rodila kada je imala samo 17 godina. Nije znala za trudnoću sve dok nije primljena u odbojkaški tim koji je trebao 1980. predstavljati Ameriku na Olimpijskim igrama pa je morala obaviti uobičajene pretrage.

Htjela je pobaciti, ali se predomislila. Njezin biološki otac nije dio njezina života, ali kada je Rosario (koja je dobila ime po baki) imala osam mjeseci, posvojio ju je muškarac s kojim joj je majka tada bila u vezi. Glumica je izjavila da ga smatra ocem i da je ljubav uzajamna.

Priznala je da se bojala da će poput majke zatrudnjeti kao tinejdžerica jer je bila svjesna koliko se majka žrtvovala zbog nje. Očevo posvajanjem je utjecalo na nju da odluči jednog dana posvojiti dijete. Inače, glumica je prije više godina prestala s konzumacijom alkohola i marihuane nakon što je njen otac dobio rak gušterače.

  • +3
Rosario Dawson Izvor: EPA / Autor: CLAUDIO ONORATI

Okrenula se zdravoj prehrani i vježbanju. 'Plesat ću u svojoj kući, ići ću u duge šetnje. To mogu bilo koji dan u tjednu. A i namjeravam se pridržavati veganske prehrane', najavila je tada.