SEKS I GRAD

Slavna glumica progovorila o svojim neugodnim iskustvima u filmskoj industriji

22.02.2019 u 18:23

Bionic
Reading

Sarah Jessica Parker odgovorila je na pitanja o trećem nastavku serijala 'Seks i grad' i progovorila o posljedicama svojih negativnih iskustava u Hollywoodu

Glumica Sarah Jessica Parker poznata po svojoj ulozi u TV seriji i filmovima 'Seks i grad' ovih dana promovira filma 'Here and Now' koji je snimljen za samo dva milijuna dolara. To je vrlo, vrlo daleko od budžeta filma 'Seks i grad 2' koji je snimljen za oko 95 milijuna dolara, stoga ne čudi da svi žele znati ima li 'Seks i grad 3' budućnost.

  • +7
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Sarah Jessica Parker rekla je kako nema nikakve šanse za 'Seks i grad 3'. Kim Cattrall navodno nije imala dobar odnos s ostalim glavnim glumicama franšize, niti je ikad željela snimiti treći film.

'Imali smo prekrasan, duhovit, tužan i veseo scenarij s kojim bi se publika lako povezala. Nije samo razočaravajuće to što nećemo ispričati tu priču i doživjeti to iskustvo, već i to što publika stvarno želi još jedan film', rekla je Sarah Jessica Parker.

  • +4
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Javni odnos Sarah Jessice Parker i njene kolegice doživio je neobičan slom nakon smrti brata Kim Cattrall, Chrisa Cattralla. Kad je Sarah Jessica Parker izrazila sućut svojoj kolegici, Kim Cattrall na Instagramu joj je odgovorila vrlo izravno.

'Nisi mi obitelj. Nisi mi prijateljica. Stoga ti sad zadnji put kažem da prestaneš iskorištavati našu tragediju za svoj imidž 'dobre djevojke'', napisala je Kim Cattrall na svom Instagramu i dodala poveznicu na članak u New York Postu koji pruža njenu stranu priče.

Osim u 'Seksu i gradu', Sarah Jessica Parker progovorila je i o seksualnom zlostavljanju u Hollywoodu.

'Da, i meni se dogodilo nekoliko ružnih stvari, no daleko od toga da se moja iskustva mogu usporediti s najružnijim pričama koje sam čula. No, svakako sam morala naučiti kako se zauzeti za sebe ili se barem pokušati osjećati ugodno', rekla je Sarah Jessica Parker koja se jednom rasplakala kad su joj rekli da se mora skinuti do gola za jednu scenu.

  • +13
Sarah Jessica Parker Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Sarah Jessica Parker danas je poznata po tome da odbija skinuti odjeću za svoj posao.

'Ne znam jesam li imala samopouzdanje ili sam dobila dobar savjet. Vršio se ogroman pritisak na mene da se skinem', rekla je Sarah Jessica Parker.

Posebne riječi pohvale Sarah Jessica Parker imala je za svog agenta koji joj je poslao avionsku kartu i poruku da je iskoristi istog trena kad počne osjećati da je netko prisiljava učiniti nešto što ne želi.

'S obzirom na sve što se tada događalo i sve priče iz tog perioda, vrlo sam sretna što sam imala nekoga tko se brinuo za mene', zaključila je Sarah Jessica Parker.

  • +25
Sarah Jessica Parker i Matthew Broderick Izvor: Profimedia / Autor: N.N.