CANDICE BERGEN

Slavna glumica otkrila: 'Bila sam na spoju s Trumpom, bio je pravi dosadnjaković'

11.05.2018 u 14:09

Bionic
Reading

Iako se događaj odvio prije 50-ak godina, Candice Bergen nije se rado hvalila sa svojim ljubavnim vezama. To nikoga niti ne čudi, osobito ako znate da je jedan od muškaraca s kojim je otišla na spoj i aktualni američki predsjednik

Malo starije generacije sigurno se s radošću sjećaju popularne televizijske serije 'Murphy Brown', i glavne glumice koja ju je utjelovila - Candice Bergen. Danas 72-godišnja glumica, koja zajedno s Jane Fondom i bKeaton glumi u filmu 'Klub zadovoljnih žena', gostujući u showu Harryja Connicka Jr. otkrila je da je u mladosti izašla na spoj s aktualnim američkim predjsednikom.

Naime, Candice Bergen i Donald Trump isto su godište, a družili su se tijekom studiranja. Trump je tada pozvao 18-godišnju glumicu da izađu na spoj, no, kako je otkrila, sve je završilo vrlo brzo.

  • +12
Candice Bergen Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Imala sam 18 i bila na prvoj godini fakulteta. Doma sam došla do 21 sat. Onda znate kakav je dosadnjaković bio', otkrila je gostujući u talk showu Harry.

Prisjećajući se tog njihovog izlaska, Candice je otkrila kako se Trump uskladio u bojama - po nju je došao u odijelu i kožnim čizmama boje burgundca, a iste je boje bila i limuzina. 50 godina kasnije, glumica se sa smijehom prisjeća tog vremena.

Candice Bergen o spoju s Donaldom Trumpom Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Počela sam misliti da me memorija prestala služiti, jer tko bi povjerovao da je došao odjeven u tu boju, s automobilom iste boje. No, on je zaista takav došao', otkrila je Candice Bergen dodavši kako je na spoj pristala iz jednog jedinog razloga - jer se dosađivala na fakultetu.

'Bio je simpatičan dečko, napominjem, bio je, a ja sam bila na fakultetu na koji je i on namjeravo ići. Bilo je to poput spoja na slijepo. Pozvao me u studentski dom, gdje je boravio, a ja sam se dosađivala.'