Paris Hilton

Slavna bogatašica razvrgnula zaruke, no prsten od 2 milijuna dolara nije vratila

20.11.2018 u 19:24

Bionic
Reading

U siječnju 2018., nakon samo godinu dana veze, Chris Zylka kleknuo je ispred Paris Hilton i, stavljajući joj skupocjeni zaručnički prsten na ruku, zatražio od nje da provedu ostatak života zajedno. Ipak, bajka je potrajala tek deset mjeseci, a ovih se dana pročulo kako je bogata nasljednica shvatila da njezin zaručnik ipak nije muškarac njezinog života

I službeno je - Paris Hilton i Chris Zylka više nisu zaručeni, dapače, krenuli su svatko svojim putem. Otkrio je to za američke medije izvor blizak paru, koji je svoju vezu započeo u veljači 2017. godine.

'Ostavila ga je. Njezin raspored je prenatrpan, a uz to je i shvatila kako on nije onaj pravi muškarac za nju. Problemi u njihovoj vezi postoje već neko vrijeme', otkrio je izvor dodavši kako su problemi među parom odavno, te da su u kolovozu zbog svega čak i pomakli dogovoreni datum vjenčanja.

Naime, prema prvotnim planovima, vjenčanje je trebalo biti održano u studenom, a otkazano je za svibanj, kako bi Paris Hilton, navodno, imala više vremena za organizaciju svog dana iz snova.

Par se zaručio u siječnju ove godine u popularnom skijalištu Aspenu, kada je Chris Zylka svojoj djevojci poklonio 20-karatni masivni dijamantni prsten, čija se vrijednost procjenjuje na 2 milijuna dolara, a koji, nakon raskida zaruka, nije vratila.

Paris Hilton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da joj prsten ne znači previše dokazala je već u ožujku, tijekom jedne zabave u klubu u Miamiju, kada joj je tijekom razuzdanog plesa isti skliznuo s ruke, a pronađen je tek nakon nekog vremena u posudi s ledom za drugim VIP stolom.