BARRON HILTON

Spektakularno vjenčanje: Mlađi brat Paris Hilton pred oltar odveo svoju djevojku

05.06.2018 u 13:39

Bionic
Reading

Na egzotičnom St. Bartsu bračne zavjete izmijenili su Barron Hilton i njegova djevojka, pripadnica visokog društva Tessa Gräfin von Walderdorff. Njihovom danu iz snova prisustvovala je cijela obitelj Hilton, a inspiraciju za svoje vjenčanje tamo je zasigurno pronašla i njegova poznata sestra - Paris, koja bi se krajem godine trebala vjenčati s Chrisom Zylkom

Iako ju je još, početkom godine, u Aspenu, na vrhu planine, njezin dečko Chris Zylka zaprosio dijamantnim prstenom vrijednim 2 milijuna dolara, obitelj Hilton proteklog vikenda nije slavila vjenčanje vjerojatno najpoznatije članice njihove obitelji - Paris - već njezina mlađeg brata, Barrona.

Mr. & Mrs. Hilton ✨👰🏼🤵🏼✨ #TessaBarron2018

Objavu dijeli Paris Hilton (@parishilton)

Glamurozno vjenčanje održano proteklog vikenda na egzotičnom St. Bartsu okupilo je cijelu obitelj, koja nije željela propustiti najvažniji dan u životu 28-godišnjeg Barrona Hiltona, koji je ozakonio svoju vezu s pripadnicom visokog društva Tessom Gräfin von Walderdorff.

Par se vjenčao u lokalnoj crkvi, a domjenak je potom održan na plaži. Osim članova obitelji, na St. Barts su stigli i njihovi bliski prijatelji, a svi oni dijelili su fotografije s vjenčanja pod hashtagom #TessaBarron2018.

Navodno je Paris Hilton bila zadužena za glazbu, budući da se već duže vrijeme bavi DJ-iranjem, koja je i sama u velikim pripremama za svoje vjenčanje koje bi se trebalo održati krajem godine. Za razliku od svoje brata Barrona koji se oženio na St. Bartsu te sestre Nicky, koja se za Jamesa Rothschilda udala u Kensingtonskoj palači, Paris razmišlja da svoj dan iz snova ima u New Yorku.

'Inspiriraju me princeza Grace i Elizabeth Taylor, stoga razmišljam da odaberem vjenčanicu koja će biti klasična, ali ujedno elegantna i lijepa. Definitivno želim da bude bezvremenska', izjavila je Paris Hilton.

  • +12
Barron Hilton Izvor: Profimedia / Autor: N.N.