modno usklađeni

Messi osvojio osmu Zlatnu loptu, a s njim je i ovaj put bila obitelj: Sinovi oduševili u istim odijelima

31.10.2023 u 09:43

Bionic
Reading

Argentinski nogometaš osmi put u karijeri osvojio je najveće individualno prizanje u nogometu, Zlatnu loptu, koja se dodjeljuje za najboljeg nogometaša svijeta u izboru francuskog magazina France Football. Na dodjelu je bio u pratnji supruge Antonelle i njihove djece

Pozirajući na crvenom tepihu, obitelj Messi nije skidala osmijehe s lica. Kao i prijašnjih godina, preslatki dječaci su na ceremoniju došli modno usklađeni, odjeveni u ista odijela.

Samozatajna Antonella Messi odlučila se za dugu, elegantnu crnu haljinu dok je slavni sportaš

  • +2
Lionel Messi s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: FRANCK FIFE / AFP / Profimedia

Messi i Antonela Roccuzzo upoznali su se dok su bili djeca, kad su imali pet ili šest godina. Nogometaš je priznao, da se družio s njezinim bratom da bi mogao biti bliže njoj. Život ih je razdvojio kada se cijela Messijeva obitelj preselila u Barcelonu zbog njegove nogometne karijere.

Dok je Lionel izgradio nogometnu karijeru, Antonela se posvetila obrazovanju i upisala stomatologiju od kojeg je odustala u upisala studij komunikologije. Na kraju je odustala i od toga i postala manekenka. Imala je vezu s drugim muškarcem, no sudbina je uplela prste, te ih spojila zbog tragičnog događaja. Naime, Antonelin najbolji prijatelj poginuo je 2005. godine. Zbog te tragedije pala je u depresiju, prestala je ići na fakultet, zbog čega je Messi došao natrag u Argentinu da bi joj bio podrška. U međuvremenu je ona ostavila dečka, te mu dala šansu...

Vjenčali su se 2017. godine. Prvi sin Thiago rodio im se 2012. godine, a tri godine kasnije Mateo. Godine 2018. dobili su i trećeg sina Ciru.