velika ljubav

Slavlje u domu Amara Bukvića: 'Najbolje tek dolazi'

14.06.2021 u 14:49

Bionic
Reading

Zagrebački glumac kojeg šira publika najviše poznaje po brojnim televizijskim ulogama nekih od najpopularnijih hrvatskih sapunica - 'Najbolje godine', 'Ponos Ratkajevih' ili 'Vatre ivanjske', sa svojom suprugom, PR stručnjakinjom Almom Vukičević Bukvić, proslavio je proteklog vikenda sedmu godišnjicu braka. Kao i svake godine do sada, voljenoj supruzi uputio je čestitku i na društvenoj mreži

Glumac je i ovog puta uz fotografiju s vjenčanja obilježio sedmu godišnjicu braka s Almom Vukičević Bukvić a pored nje je napisao kako 'najbolje tek dolazi'. Među ostalim su im čestitali Jelena Veljača (na čijem su vjenčanju bili u protekle subote), Bojana Gregorić Vejzović, Ana Begić Tahiri i brojni drugi.

Podsjetimo supružnici Bukvić imaju dvoje djece - dječaka Amana i djevojčicu Amal. PR stručnjakinja i nekadašnja manekenka s članom ansambla Gavelle upoznala se 2012. godine, a na brak su se odlučili dvije godine kasnije - u lipnju 2014. zakleli su se jedno drugom na vječnu ljubav.

'Ja sam kasnio zbog kazališnih obaveza, a Alma je već bila na odlasku. Kad sam je prvi put vidio, naravno da je nisam mogao pustiti da samo tako ode', prisjetio se glumac svojedobno za Studio Jutarnjeg lista, a je Alma otkrila čime ju je slavni glumac očarao: 'Bio je iznimno duhovit, zanimljiv i vrlo uporan. Tu večer, a i tjedne nakon toga. Kad se sjetim tog cijelog razdoblja, čini mi se da je to bilo jako davno. Ali opet, ponekad imam osjećaj kao da smo se jučer upoznali. Vrijeme leti u ljubavi, pogotovo kad te netko čini sretnom, iz dana u dan'.