KAKVA ČAST

Slaven Bilić o susretu s kraljevskom obitelji: 'Vrlo su prizemni'

19.10.2017 u 15:11

Bionic
Reading

Za svoje drugo službeno pojavljivanje, otkako se doznalo da je treći put trudna, Kate Middleton odabrala je susret s našim nogometnim trenerom Slavenom Bilićem i njegovim West Hamom. Čelnici kluba članovima kraljevske obitelji poklonili su i personalizirane dresove za najmlađe članove - princa Georgea i princezu Charlotte

'Ovo je bio moj prvi susret s kraljevskom obitelji i, naravno, bila mi je velika čast upoznati ih i porazgovarati s njima. Vrlo su prizemni i znaju jako puno o nogometu, a razgovarali smo malo i o projektu, koliko je važno to što fondacija Coach Core daje toj djeci šansu kojom će im omogućiti bolji život. Kada sam ja bio dijete, takvih prilika nije bilo', izjavio je bivši nogometaš, danas nogometni trener West Hama Slaven Bilić nakon što se na Olimpijskom stadionu u Londonu susreo s prinčevima Harryjem i Williamom te Kate Middleton.

  • +2
Slaven Bilić susreo se s kraljevskom obitelji Izvor: Reuters / Autor: POOL

Razlog posjeta nogometnom klubu West Ham bila je fondacija kraljevske obitelji, kojom se pomaže u obrazovanju mladih trenera kako bi što lakše i brže pronašli posao, ali i bili uzor budućim naraštajima.

Osim našeg Slavena Bilića, s kraljevskom obitelji upoznali su se i Chicharito te kapetan Mark Noble. Predstavnici kluba za svoje su uvažene goste imali i poklone, koji su izmamili osmijehe na lica, osobito trudne Kate Middleton. Princ George i princeza Charlotte na dar su dobili dresove West Hama na kojima su ispisana njihova imena na leđima te brojke koje predstavljaju njihove godine - 2 i 4.

  • +4
Kate Middleton u blejzeru Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Ovo je bio drugi javni izlazak Kate Middleton otkako se doznalo da je ponovno trudna. Za ovu prigodu odjenula je crne hlače te sako s potpisom Philosophy Di Lorenzo Serafini, čija je cijena nešto viša od šest tisuća kuna.