tv zvijezda

Slatki princ George pojavit će se u jednom od svojih omiljenih crtića

22.11.2017 u 15:27

Bionic
Reading

Popularni britanski nasljednik, 4-godišnji princ George uskoro će se pojaviti kao lik u jednom od svojih omiljenih animiranih filmova, koji rado gleda u slobodno vrijeme

Izgleda kako je maleni princ George, prvorođeni sin britanskog princa Williama i vojvotkinje Kate Middleton, rođen da bude zvijezda. 

Tako mu je nedavno ponuđena uloga u popularnom animiranom filmu 'Vatrogasac Sam' i to neposredno nakon što je njegov otac otkrio kako je preslatkog četverogodišnjaka gotovo nemoguće odvojiti od TV-a dok gleda crtiće. 

  • +4
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Najviše voli 'Kralj lavova', pogledali smo ga i nekoliko puta, a ponekad gleda i crtić 'Lego'. Zapravo, odvući ga od televizije je vrlo teško', rekao je tada britanski prijestolonasljednik. 

George će se pojaviti u epizodi o popularnom vatrogascu koji ove godine slavi 30 godina emitiranja i nosit će naziv 'Princ od Pontypandyja'.

U nekoliko minuta crtića vidjet ćemo princa kako u helikopteru spašava rodni grad vatrogasca Sama. 

Budući da je nedavno otkriveno kako je maleni nasljednik zaluđen letjelicama, a posebno helikopterima, autori crtića ostvarili su mu i tu želju da upravlja ovim moćnim vozilom. 

  • +13
Princ George Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zanimaju ga boje i svi dijelovi helikoptera, a budući da ja ne znam odgovore na ta pitanja, uvijek ga uputim tati', otkrila je nedavno Kate Middleton.

Animirani film 'Vatrogasac Sam' Autor: Youtube