nastup u petrinji

Slatka kao bombon: Albina u topiću i hlačama cvjetnog uzorka ima stajling za privlačenje pogleda

13.07.2021 u 20:33

Bionic
Reading

Humanitarno-sportski spektakl Gem Set Hrvatska u Petrinju je privukao brojne poznate sportaše, a posebna glazbena gošća je pjevačica Albina Grčić koja je pažnju plijenila i glasom i stasom

Ovogodišnja predstavnica hrvatske na Euroviziji Albina Grčić ovo ljeto provodi kombinirajući posao i odmor pa se tako u pauzama od nastupa opušta u zagrljaju dečka, nogometaša Ivana Ćalušića, s kojim je već neko vrijeme u sretnoj vezi. No, sada je, na kratko, Split zamijenila Petrinjom te se odazvala i pridonijela humanitarno-sportskom spektaklu Gem Set Hrvatska koji se održava u organizaciji Zaklade Marina Čilića.

Humanitarno-sportski spektakl 'Gem Set Hrvatska' projekt je koji okuplja najpoznatije sportaše i sportašice Hrvatske s ciljem izgradnje sportskih igrališta za djecu i promocije važnosti bavljenja sportom od najranije dobi. Ovogodišnje atraktivno drugo izdanje u sklopu Tenis Villagea donosi brojne besplatne sadržaje, dok je svaka kupnja ulaznica za centralni dio programa odnosno sportski teniski turnir u parovima, ujedno i donacija za izgradnju sportskog igrališta u Sisačko-moslavačkoj županiji. Kao posebno iznenađenje na turniru je upravo nastup mlade glazbene zvijezde Albine, koja se posljednjih mjeseci uvukla u srca djeci diljem Hrvatske te je postala jedno od najtraženijih imena domaće scene.

  • +20
Gem Set Hrvatska, humanitarno-sportski spektakl Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

'Počašćena sam pozivom za sudjelovanjem u ovoj hvalevrijednoj akciji. Uz sve nedaće koje su zadesile područje Sisačko-moslavačke županije, borbu koja je dio njihove svakodnevice, od srca se nadam da ću uspjeti donijeti koji osmijeh na dječja lica, moju najiskreniju i najdražu publiku“, izjavila je Albina, koja će svojim nastupom otvoriti završni dio sportskog turnira na novosagrađenom igralištu ispred OŠ Dragutin Tadijanović. Uz aktualni hit 'Tick-Tock' Albina je pripremila i posebnu izvedbu svoje pjesme simboličnog naziva 'Imuna Na Strah'.