nezaboravna plavuša

Sjećate se ljepotice koja se natjecala za Miss Hrvatske? Danas izgleda bolje no ikada

18.07.2023 u 06:05

Bionic
Reading

U 90-ima su prijenosi izbora za Miss Hrvatske bili nešto što se nije propuštalo. S velikim zanimanjem iščekivalo se koja će mlada djevojka osvojiti tu titulu i predstavljati nas na izboru za Miss svijeta. Za krunu najljepše borila se tada i Natali Križan

Natali Križan postala je Miss Zagreba prije 29 godina (te je godine titulu Miss Hrvatske ponijela Branka Krstulović). Nakon toga nismo je viđali. S javnosti je tek podijelila to da joj je još u djetinjstvu dijagnosticirana Chronova bolest te kako se borila protiv nje, a život ju je kasnije odveo u neke druge vode.

Natali je postala fitnes i holistička mentorica te life coach, a osmislila je jedinstven program koji je nazvala Umjetnost odmora i želi pomoći ženama diljem svijeta da poboljšaju kvalitetu svog života. 'Nekako svojim primjerom i iskustvom mogu najviše pomoći ženi koja se može poistovjetiti sa mnom i s mojim osobnim iskustvom, bolom, radostima, usponima i padovima', izjavila je ranije za In Magazin.

Natali Križan Izvor: Cropix / Autor: Livio Andrijic / CROPIX

Natali danas izgleda bolje nego ikad. Još uvijek fura istu, kratku frizuru, kosa joj je plava, a sudeći prema brojnim fotografijama na njezinom profilu na Instagramu, vrijeme kao da je za nju stalo.