KAMPANJA S NASLJEDNICIMA

Sjećate li se ljepuškastog Roba Lowea? Evo gdje je danas i kako izgleda holivudski zavodnik

20.12.2018 u 13:45

Bionic
Reading

Najpoznatiji kao seks simbol 80-ih, Rob Lowe danas je obiteljski čovjek koji je sve podredio svojoj supruzi i nasljednicima, sinovima Matthewu i Johnu Owenu. Upravo na nagovor supruge postao je i maneken, a sve kako bi čim bolje promovirao njezinu kolekciju nakita za muškarce

Svi koji su odrastali 80-ih godina prošlog stoljeća, kada pričaju o filmovima i glumcima tog doba, ne mogu se ne sjetiti ljepuškastog Rob Lowea, za kojim su uzdisale žene diljem svijeta. Rob Lowe danas ima 54 godine, a ovoga se puta u medijima našao zahvaljujući svojoj supruzi, dizajnerici nakita.

Kako bi ostalo sve u obitelji, Sheryl Lowe odlučila je snimiti i kampanju za svoju novu kolekciju nakita, a za zaštitna lica iste angažirala je trojicu njoj najvažnijih muškaraca u životu - supruga Roba te sinove, 25-godišnjeg Matthewa i 23-godišnjeg Johna Owena. Kolekcija nakita za muškarce, nazvana Mr. Lowe može se nabaviti ekskluzivno u robnoj kući Neiman Marcus, a cijena se, ovisno o modelu kreće od tisuću do 12,5 tisuća kuna.

'Sheryl je uvijek radila nakit za mene i ljudi su me često znali pitati gdje ga mogu nabaviti, a danas ga nose i mnogi moji prijatelji - Gerard Butler, Bob Geldof, Robert Downey Jr., David Spade, Zac Efron, David Duchovny...', otkrio je Rob Lowe.

  • +24
Rob Lowe Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I dok on nosi sve što mu supruga izradi, njihovi sinovi puno su izbirljiviji, a na samom snimanju svom su ocu davali razne savjete, poput onog da mora uvući trbuh na fotografiji.

kuća iz snova

Zavirite u megalomanski dom slavnog glumca vrijedan 296,8 milijuna kuna

Pogledaj galeriju